1 - Kampioen (ANWB)

1 - Kampioen (ANWB)

Over Kampioen

  • Verschijnt  4x per jaar als magazine
  • Verschijnt 12x per jaar als digitaal magazine

Kampioen is het ANWB ledenblad en verschijnt vier keer per jaar per post. Daarnaast komt er iedere maand een digitale editie uit met aanvullende inspirerende content. Daarnaast kun je als ANWB-lid ervoor kiezen om Kampioen in je brievenbus te ontvangen als je in Nederland woont, 24 jaar of ouder bent en een lidmaatschap zonder jongerenvoordeel hebt.

Met een oplage van 3,6 miljoen exemplaren is Kampioen een van de grootste gedrukte bladen van Nederland. Geen ander magazine valt bij zo veel mensen in de brievenbus.

Mooi natuurlijk, maar niet goed voor het milieu: om één A4’tje te maken is maar liefst 20 liter water nodig. Dat kan duurzamer. Daarom is er nu de Digitale Kampioen. Hierin lees je het allerbeste van de Kampioen, maar dan op je apparaten. Hoe laat jij je het liefst inspireren om eropuit te trekken: tijdens het scrollen, bladeren of beide?

In ons nieuwe en dynamische e-magazine vind je de mooiste verhalen, tips en aanbiedingen uit Kampioen. Hij is bovendien gebruiksvriendelijk, op al je apparaten te lezen én kost geen velletje papier. 

Uiteindelijk bepaal jij hoe je Kampioen ontvangt: op papier, scherm of allebei? Aan jou de keuze. En als je later spijt krijgt van je keuze, dan draai je ‘m eenvoudig terug.

  • Per post en digitaal
    4 keer per jaar in je brievenbus én altijd digitaal
  • Niet per post, alleen digitaal
    Altijd digitaal via anwb.nl/kampioen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.