Soort Abonnementen

Soort Abonnementen

Soort abonnementen

1. Actie Abonnement (AA)

Een voordelig abonnement voor bijvoorbeeld 1 jaar. Na 1 jaar gaat het abonnement automatisch over in een veelal duurder vast abonnement tot wederopzegging (TWO). Voor een Actie Abonnement (AA) of een vast abonnement (TWO) bedraagt de opzegtermijn 1 maand. Heeft u een actie-abonnement en u wilt dit niet omzetten in een vast abonnement hou dan de opzegtermijn goed in de gaten.  U kunt een abonnement onder andere gemakkelijk opzeggen via de website van 123opzeggen.nl

Overzicht Actie Abonnementen (AA) >>

2. Abonnement met welkomstkado (WA)

Dit betreft een vast abonnement met als incentive een welkomstkado (WK). De waarde van het welkomstkado is soms hoger dan de kosten van het abonnement. Na de welkomstperiode kan het abonnement met een opzegtermijn van 1 maand worden opgezegd. 

Overzicht abonnementen met welkomstkado >>

3. Vast abonnement Tot WederOpzegging (TWO)

Dit betreft een vast, in de regel, duur abonnement. De opzegtermijn bedraagt 1 maand.

Overzicht vaste abonnementen (TWO) >>

4. (Proef)Abonnement (PA / SA) - Stopt vanzelf (tip)

Dit is een, zeer voordelig, abonnement om een dagblad of tijdschrift te proberen of om voor langere tijd te ontvangen, terwijl u nergens aan vast zit. Na afloop van de proef stopt het abonnement automatisch. Hou er wel rekening mee dat u kan worden gebeld/gemaild om het proefabonnement om te zetten in een vast abonnement.

Overzicht proefabonnementen >>

5. Kado-Abonnement (KA / SA) - Stopt vanzelf

Geef een abonnement op een favoriet magazine kado! Wekelijks of maandelijks krijgt degene aan wie u het abonnement kado geeft het magazinein de brievenbus en denkt steeds even aan degene die het kado heeft gegeven? Bijvoorbeeld op Plus-Magazine (kadotip voor Senioren), Vriendin (kadotip voor Vrouwen), Happinez (Mindfulness) of een ander favoriet tijdschrift naar keuze! Kijk op onderstaande lijst voor alle mogelijkheden. Een kado-abonnement stopt altijd automatisch!

Overzicht kado-abonnementen >>

6. Gratis (proef)nummers (SA)
Bestel een gratis proefnummer om met een blad kennis te maken. Van sommige bladen kunt u ook het nieuwste (te verschijnen) losse nummer bestellen. Veelal betaalt u hiervoor geen verzend-/bezorgkosten.

Overzicht gratis proefnummers >>

7. Los nummer (LN)
Van steeds meer bladen kunt u ook het nieuwste (te verschijnen) losse nummer online bestellen. Veelal betaalt u hiervoor géén verzend-/bezorgkosten.
Handig als u zo af en toe een tijdschrift wilt lezen of geinteresseerd bent in een specifiek onderwerp/nummer.

Overzicht losse nummers >>

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 584

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 584

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.