Premium (0/0)

Premium (0/0)

Ontwikkelingen premium abonnement (0/0) op een krant

Vrijwel alle Nederlandse dagbladen zijn de afgelopen jaren overgenomen door twee Belgische mediabedrijven: De Persgroep (DPG) en het Mediahuis. 

De krantenmarkt heeft te maken met dalende oplagen van de papieren krant. Nederlandse uitgevers hadden moeite met de transitie naaar digitaal. Digitaal zou in hun ogen kannibaliseren op de papieren oplage. 

De Belgische mediabedrijven willen de papieren oplage juist afbouwen en omzetten naar digitale abonnementen.

Er zijn in de regel vier mogelijkheden voor een abonnement op een dagblad. Hieronder staan de mogelijkheden voor een premium abonnement. Een abonnee heeft 24/7 op alle dagen van de week toegang om de premium (nieuws)artikelen volledig te lezen. 

Een regulier premium abonnement is prijzig. Met een actie-abonnement voor 1, 2 of 3 jaar is een behoorlijke korting mogelijk en ligt het tarief voor deze periode vast.
Via de BladenKiosk kunnen nieuwe abonnees een actie-abonnement afsluiten of switchen tussen verschillende kranten

Het vaste reguliere abonnement op de complete krant is prijzig. Het tarief voor een regulier premium-abonnement is rond de 3 Euro per week. Dit komt uit op rond de 40 cent per dag. Het tarief kan Wilt u in de toekomst de premium artikelen kunnen blijven raadplegen tegen een vaste prijs (zoals bij een energiecontract), dan is het handig om het abonnement vast te zetten voor een periode van 1, 2 of 3 jaar.

Bij een actie-abonnement via de BladenKiosk zijn de abonnementskosten rond de € 1,50 per week. Dit komt uit op rond de 20 cent per dag. Het tarief ligt vast voor een vaste periode van 1, 2 of 3 jaar. 

U heeft al een premium abonnement op de Telegraaf voor € 0,99 per week / € 0,14 per dag

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.