Proefabonnementen

Proefabonnementen

Ontwikkelingen mogelijkheden proefabonnement op een krant

Vrijwel alle dagbladen zijn de afgelopen jaren overgenomen door twee Belgische mediabedrijven: De Persgroep (DPG) en het Mediahuis. 

De Persgroep (DPG) heeft de mogelijkheid om een voordelig  proefabonnement op een dagblad te nemen. Een proefabonnement stopt altijd automatisch. U zit nergens aan vast. Na afloop van de proef heeft u zelf de keuze of u een vervolg wilt. 

Proefabonnement (PA / SA)

Een heel voordelige manier om een dagblad of tijdschrift te proberen. Na afloop van de proef stopt het abonnement automatisch.

Voorbeeld mogelijkheden:

* 4 weken een compleet abonnement op de krant naar keuze voor slechts 4 Euro. 4 weken lang de krant zowel in de brievenbus, de digitale uitgaven en 24/7 toegang tot de premium artikelen.

* 6 weken een weekend abonnement op de krant naar keuze voor slechts 4 Euro. 6 weken lang de zaterdagkrant in de brievenbus, alle digitale uitgaven en 24/7 toegang tot de premium artikelen (tip!)

* 8 weken een digitaal abonnement op de krant naar keuze voor slechts 4 Euro. 8 weken lang de digitale uitgaven van de krant + 24/7 toegang tot de premium artikelen.

Hou er wel rekening mee dat u kan worden gebeld/gemaild met de vraag of u het proefabonnement wilt omzetten in een vast abonnement. 
Kijk op de  krantenpagina van de  BladenKiosk voor de mogelijkheden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.