Digital Only (0/6)

Digital Only (0/6)

Ontwikkelingen digitaal abonnement (0/6) op een krant

Vrijwel alle dagbladen zijn de afgelopen jaren overgenomen door twee Belgische mediabedrijven: De Persgroep (DPG) en het Mediahuis. 

De krantenmarkt heeft te maken met dalende oplagen van de papieren krant. Nederlandse uitgevers hadden moeite met de transitie naaar digitaal. Digitaal zou in hun ogen kannibaliseren op de papieren oplage. 

De Belgische mediabedrijven willen de papieren oplage juist afbouwen en omzetten naar digitale abonnementen.

Er zijn in de regel vier mogelijkheden voor een abonnement op een dagblad. Hieronder staan de mogelijkheden voor een digitaal abonnement. Een abonnee krijgt geen papieren krant in de brievenbus. Hij/zij kan 24/7 op alle dagen van de week en waar dan ook de krant digitaal raadplegen. Daarnaast krijgt hij/zij toegang tot de premium nieuws/artikelen. Dit is een zogenaamd 0/6 abonnement. Van de zes verschenen kranten ontvangt hij/zij er 0 van in de brievenbus. 

Een regulier digitaal abonnement is nogal prijzig en onderhevig aan prijsmutaties. Met een actie-abonnement voor 1, 2 of 3 jaar is een behoorlijke korting mogelijk en ligt het tarief voor deze periode vast.
Via de BladenKiosk kunnen nieuwe abonnees een actie-abonnement afsluiten of switchen tussen verschillende kranten

Het tarief voor een regulier digitaal abonnement is rond de 6 Euro per week. Dit komt uit op rond de 80 cent per dag. Het tarief kan tussentijds door de uitgever worden aangepast lees verhoogd. Wilt u in de toekomst de krant blijven ontvangen tegen een vaste prijs (zoals bij een energiecontract), dan is het handig om het abonnement vast te zetten voor een periode van 1, 2 of 3 jaar.

Bij een actie-abonnement via de BladenKiosk zijn de abonnenementskosten rond de 3 Euro per week. Dit komt uit op rond de 40 cent per dag. Het tarief ligt vast voor een vaste periode van 1, 2 of 3 jaar. 

U heeft al een digitaal abonnement op de Telegraaf voor € 1,99 per week / € 0,28 per dag. Dit is inclusief de toegang tot de premium artikelen op de nieuwssite.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.