Over BladenKiosk

BladenKiosk is dé webshop voor
voordelige (proef)abonnementen op kranten en tijdschriften

BladenKiosk is een onafhankelijke webshop met voordelige abonnementen op álle kranten en tijdschriften! De dagbladen en opiniebladen zijn er veelal voor de duiding van het nieuws. De tijdschriften zijn er veelal voor ideëen en inspiratie. Voor digitale abonnementen op dagbladen en tijdschriften is er de webshop DigitalPress.

BladenKiosk verzamelt van alle dagbladen en tijdschriften de beste aanbiedingen, maakt een sterrenwaardering en maakt duidelijk wat je als (toekomstig) abonnee kunt verwachten. Met een sterrenwaardering wordt aangegven welke bladen voor u mogelijk het meest interessant zijn. U kunt daarbij zelf kiezen dat u bijvoorbeeld een proefabonnement of een actie-abonnement op een krant wilt met minimaal 50% korting en inclusief de digitale uitgave en premium artikelen. Kies dan voor bijvoorbeeld kranten met minimaal 5 sterrren (5*).

BladenKiosk heeft veel voordelige aanbiedingen op (proef)abonnementen en (actie-)abonnementen op kranten en tijdschriften. en proefabonnement is de ideale kennismaking met een krant of tijdschrift om te ontdekken of deze bij u past. Met een actie-abonnement kunt u voor langere tijd en met hoge korting een abonnement voor een vaste actieperiode afsluiten. Na de actieperiode gaat het abonnement over in een vast abonnement. Een vast abonnement is maandelijks opzegbaar.

Liever digitaal? Kies dan voor een digitaal abonnement waarmee u altijd en overal toegang heeft tot de digitale krant en online premium artikelen. Of kies (tip) voor een weekendabonnement met de papieren krant op zaterdag en altijd en overal de digitale uitgave inclusief toegang tot de premium artikelen. 

BladenKiosk

BladenKiosk.nl is onderdeel van het zelfstandig en onafhankelijk mediaplatform Media Dynamics. Onder andere worden de prestaties van media inzichtelijk gemaakt.
Via BladenKiosk worden voor de lezermarkt de abonnementen op álle dagbladen en tijdschriften inzichtelijk en transparant gemaakt. 

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.